Fitopia & Technogym: Lets's MOVE!

De Let's Move for a Better World challenge van Technogym & Fitopia gaat weer bijna van start. Sportclub Fitopia maakt er een erezaak van om zo veel mogelijk MOVEs te verzamelen tussen 12 en 27 maart. Dat kan door gebruik te maken van de Technogym toestellen die in de sportclub geinstalleerd staan.

Let's Move for a Better World!

Vanaf vandaag 12/3 start er een uitzonderlijk mooie actie op Fitopia te Edegem ten voordele van onze vzw WonderKids. Technogym, leverancier van sport- en fitnessapparatuur, organiseert wereldwijd de "Let's Move" challenge waarbij sporters op hun sportclub 'Moves' (het rekenkundig equivalent van je sportinspanningen) kunnen verzamelen. Het doel is om met alle leden samen 6.000.000 Moves te verzamelen en zo een mooi bedrag te kunnen schenken aan Technogym-apparatuur aan WonderKids en de verbonden kine-praktijk KINEKIDZ TURNHOUT.

Het bedrag dat Technogym sponsort hangt af van het aantal behaalde Moves in Fitopia. Wil jij ook je steentje bijdragen en ben je geen lid? Dan kan dat ook door gewoon een dagpas te nemen bij Fitopia en vervolgens mee Moves te verzamelen voor deze challenge. Want iedere Move telt, zowel voor jou als voor de kinderen waar WonderKids zich voor inzet.

1000 x dank aan het hele team bij Fitopia en alle Fitopianen die zich de komende weken gaan inzetten voor het goede doel.
Vanaf 12 maart tot 27 maart @ Fitopia Edegem
Alle informatie: https://lnkd.in/eNpDsqmx